ProLi Consultancy

ProLi Consultancy

- Advisering & Implementatie -

Advies vragen is een kenmerk van Leiderschap. Het is wellicht de grootste ontdekking aller tijden: “Ik kan het niet alleen!”. Zij die dat inzien, zijn de leiders die het verschil maken. Adviseurs die dienend zijn, maar wel haarscherp analyseren en praktisch adviseren, zijn dan de ideale gesprekspartners om het bedrijf weer in beweging te krijgen, de inspiratie terug te vinden, de strategie te optimaliseren, het rendement te vergroten.

In ProLiConsultancy treft u adviseurs die dat kunnen, die in staat zijn de impasse te doorbreken, de organisatie weer draaiende te krijgen en de reis voort te zetten, waardoor de context maakt dat leiderschap tot z’n recht komt. Graag staan we u ook in praktische zin bij, waar het gaat om de daadwerkelijke implementatie.

Adviezen, ondersteund door materiaal zoals u dat wenst, worden in rekening gebracht volgens marktconforme tarieven. Daar waar we ook betrokken zullen zijn bij de uitvoering en de samenwerking voor langere tijd zal zijn, zullen wij concurrerende offertes uitbrengen met transparante en realistische budgetten.

 

Op alle opdrachten en leveringen zijn de algemene voorwaarden van toepassing zoals die zijn gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel te Den Haag.

Inspired People Solutions
van Miereveltlaan 5E
2612 XE Delft
06 - 534 68 642
info@inspiredpeoplesolutions.nl

Inspired People Solutions ProLiConsultancy Prooy for People Paard van Prooye Consultants of Swing