Prooy for People

Het Paard van Proye

- Interim Management -

Een van de senior managers neemt plots ontslag, de HR Manager vertrekt, de Trainingsmanager wordt ziek, de Head Medical Affairs is zwanger…., wie houdt het team gaande? Of u heeft een team dat u juist door een derde op de proef wilt laten stellen, een andere kijk op de wereld te laten geven, te enthousiasmeren, echt een team te laten worden.

Dan is Ernest Prooy een uitstekende keuze. Een ervaren people manager, die bewezen heeft een team intern te kunnen vermarkten, veranderingen niet uit de weg gaat, uitgebreide kennis en ervaring heeft met competentie (performance) management. Maar ook in staat is uitstroom te regisseren, ervaring heeft met collectief ontslagprocessen, altijd met respect voor de mens. Graag praten we met u over de reis waarop u het team wilt sturen.

Zodra we de uitgangspunten hebben vastgesteld, de opdracht is omschreven en er vertrouwen in hebben dat we de afgesproken reis op een goede wijze zullen maken, ontvangt u een heldere offerte gebaseerd op een scherp tarief.

Op alle opdrachten en leveringen zijn de algemene voorwaarden van toepassing zoals die zijn gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel te Den Haag.

Inspired People Solutions
van Miereveltlaan 5E
2612 XE Delft
06 - 534 68 642
info@inspiredpeoplesolutions.nl

Inspired People Solutions ProLiConsultancy Prooy for People Paard van Prooye Consultants of Swing