Consultants of Swing

- Change Management -

Veranderen is een van de moeilijkste dingen die er is, een dooddoener, maar niettemin een onweerlegbare constatering. We blijven het proberen en het mislukt maar al te vaak. Gebrek aan een strategische visie, aan leiderschap, betrokkenheid en noodzaak, maar ook, door alles heen, menselijk onvermogen. Juist dat laatste element krijgt de minste aandacht, misschien wel omdat het te pijnlijk is om het te onderkennen……

En toch moet het kunnen, met oog voor de menselijke maat.

Consultants of Swing is uw gedroomde gesprekspartner om een route uit te stippelen voor een reis die het doel naderbij brengt. Misschien komt u er zelfs wel…. maar dan heeft de verandering al plaatsgevonden!

U ontvangt geen offerte voordat we ons op basis van gesprekken een duidelijk beeld hebben kunnen vormen van de situatie en de daarmee samenhangende verandervraag. Die periode van onderzoek stelt ons bovendien wederzijds  in staat om te ontdekken of we daadwerkelijk reisgenoten willen zijn.

 

Op alle opdrachten en leveringen zijn de algemene voorwaarden van toepassing zoals die zijn gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel te Den Haag.

Inspired People Solutions
van Miereveltlaan 5E
2612 XE Delft
06 - 534 68 642
info@inspiredpeoplesolutions.nl

Inspired People Solutions ProLiConsultancy Prooy for People Paard van Prooye Consultants of Swing